You are currently viewing Tiia Rantakylä jatkoi voittokulkuaan ammattinyrkkeilyssä
  • Artikkelin kategoria:Nyrkkeily

Espoon Kehähaiden Tiia Rantakylä kilpaili lauantaina 2. maaliskuuta Kirkkonummen ammattinyrkkeilykilpailuissa ja kohtasi ammattilaisuransa toisessa ottelussa brasilialaislähtöisen hollantilaisen Joice Alves dos Santosin. Kuusieräinen ottelu käytiin Super Bantamweight -sarjassa eli 55.3-kiloisissa. Molemmat pugilistit lähtivät kamppailuun yhden voiton siivittämällä puhtaalla ottelulistalla.

Vahvarakenteinen hollantilainen aloitti räväkästi ja pyrki lähelle iskemään vahvoilla koukuillaan. Tiia pääsi avauserän lopulla osumaan jo selkeämmin omilla suorillaan ja ajoitus parani entisestään ottelun edetessä. Joice oli vaarallisimmillaan erien alussa, mutta Rantakylä selvitti tilanteet ja osui näyttävillä takakäden suorillaan erä erältä aiempiakin enemmän. Tasaväkinen ottelu kesti täyden ajan ja Tiia kirjasi voiton nimiinsä enemmistötuomiolla.

Tiian kulma-avustajina toimivat Mikko Rupponen ja Petteri Maunu. Espoon Kehähaiden talkooporukka vastasi ansioituneesti nyrkkeilykehän pystytyksestä ja purkamisesta. Elite Boxingin järjestämä tapahtuma oli loppuunmyyty.