You are currently viewing Tatu Maunulle tyrmäysvoitto Espoo Openissa

Espoon Kehähait osallistui lauantaina 15. lokakuuta Suomen Kamppailuopistolla isännöimäänsä potkunyrkkeilyn Espoo Openiin kolmen kilpailijan voimin. Kisakehään nousivat Tatu Maunu, Cassandra Franck ja Sandra Nikander.

Tatu sai Full Contactin 63.5-kiloisissa vastaansa Puolan Jakub Szyszkan. Maunu antoi avauserän lopulla myrskyvaroituksen iskemällä vastustajansa luvulle maksakoukulla. Toisessa erässä espoolainen kasvatti pistejohtoaan ja onnistui myös pyyhkäisemään puolalaisen näyttävästi kanveesille. Szyszka lähti kirimielessä päätöserään, mutta Tatu Maunun yläpotku osui tyrmäävästi 22 sekunnin kohdalla ja ottelu oli sillä taputeltu.

Cassandra Franckia vastaan asettui K1 65 kilon sarjassa MMA Team 300 edustava Viivi Hakkinen. Huipputasainen ottelu päätyi lopulta Hakkisen pistevoittoon terävien alapotkujen ansiosta. Frank puolestaan osui näyttävästi takakäden lyönnillään, mutta sai kuitenkin tällä kertaa tyytyä hopeaan.

Sandra Nikander debytoi K1 60-kiloisten noviisiottelussa ja sai vastaansa Vantaan Kamppailuklubin Jonna Pernilän. Sandra on vielä A-juniori, mutta ei saanut ikäluokkaansa vastustajaa ja otteli sen myötä aikuisten sarjassa. Sandra laittoi hienosti hanttiin, mutta Pernilä oli osuvaisempi ja kirjasi pistevoiton nimiinsä.

Petteri Maunu ahersi espoolaisten kulmamiehenä. Markku Nykänen ja Sara Nurmi puolestaan ansioituivat kilpailujen tuomaristossa. Kisajärjestelyt onnistuivat mainiosti, kiitos ahkeran talkooväen. Fairtexin maahantuoja RA Men Oy palkitsi kilpailujen parhaan nais- ja miesottelijan Fairtexin varustepalkinnoilla. Tuusula Fighter Clubin Jonna Räisänen palkittiin parhaana naisottelijana ja Espoon Kehähaiden Tatu Maunu palkittiin parhaana miesottelijana.