You are currently viewing Tatu Maunu voitti ammattilaisdebyyttinsä

Espoon Kehähaiden Tatu Maunu kilpaili lauantaina 20. huhtikuuta potkunyrkkeilyn SM-kisojen iltagaalan huipentaneessa ammattilaisottelussa. Tatu iski nyt ensimmäistä kertaa ammattilaisena ja ottelu käytiin Full Contact -säännöin kuusieräisenä 64,5 kilon painoluokassa. Maunu sai vastaansa Espanjassa asuvan marokkolaisen Mohamed Rida Kabirin.

Tatu hallitsi ottelun avauseriä ja loppuerät olivat enemmänkin ympäripyöreitä. Ottelusta muodostui kokonaisuudessaan varsin kilpailullinen ja tasainen, kuten oli ennakkokaavailuissa arveltukin. Espoolainen oli vastustajaansa pidempi ja kirjasi selkeimmät osumat potkuillaan. Ottelu kesti täyden ajan ja arvostelutuomarit kirjasivat ottelun yksimielisesti Tatu Maunulle pistein 58-57, 60-59 ja 60-58.

Ottelu näkyi suorana ISTV:ssä ja Ruudussa. Potkunyrkkeilyssä voi tehdä samaan aikaan uraa sekä ammattilaisena että amatöörinä. Tatun seuraavat kilpailut ovatkin toukokuun puolivälissä iskettävä Turkin World Cup, josta uumoillaan tuttuun tapaan väkirikasta ja hyvätasoista turnausta.

Kuva: Ville Lahtinen