You are currently viewing Kehähaille kaksi potkunyrkkeilyn SM-kultaa

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna kahden kilpailijan voimin isännöimiinsä potkunyrkkeilyn SM-kilpailuihin Espoonlahden liikuntahallilla. Seuran värejä edustivat Emmi Saarela K1 -60 kg sekä Tatu Maunu Full Contact -67 kg.

Emmi sai välierissä vastaansa Kuopio Fighter Clubin Vilma Ojalan. Saarela otteli tarkasti ja oli vastustajaansa osuvaisempi läpi ottelun. Voitto kirjattiinkin espoolaisen nimiin ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Emmi Saarella kohtasi loppuottelussa Turun Ju-jutsuseuran Kaisa Kuisman, jolle Emmi oli hävinnyt viime vuoden SM-kisojen välierissä. Kuisma vei avauserän niukasti nimiinsä, mutta Saarela kiri ohi toisessa erässä ja piti johtonsa ottelun loppuun saakka. Emmi voitti nyt uransa toisen Suomen mestaruuden.

Tatu Maunu ei saanut SM-kisoihin vastustajaa ja potkunyrkkeilyssä vain kansainvälisesti meritoituneet urheilijat voivat voivat Suomen mestaruuden ilman ottelua. Maunulla vaadittavat meriitit ylittyvät kirkkaasti, joten hän kävi pokkaamassa kultamitalinsa. Lisäksi Tatu Maunu kilpaili SM-kisojen iltagaalan yhteydessä ammattilaisottelun, josta tarkemmin omassa uutisessaan.

Espoon Kehähaiden talkooväki onnistui SM-kilpailujen järjestämisessä erinomaisesti, vaikka seura isännöikin nyt ensimmäisiä kisojaan Espoonlahden liikuntahallissa. Seura on aiemmin järjestänyt useammatkin kilpailut Tapiolan liikuntahallissa, mutta tutut tilat eivät olleet nyt saatavilla palloilulajien playoff-kauden takia.