You are currently viewing Potkunyrkkeilijät leireilivät Saksassa

Suomalaiset potkunyrkkeilijät osallistuivat 1.-4. kesäkuuta Saksan Deggendorfissa Baijerin osavaltion Full Contact -leirille viiden urheilijan ja kahden valmentajan voimin.

Leiri toimi valmistavana leirinä tulevia kansainvälisiä turnauksia ajatellen. Espoon Kehähaista leirille osallistuivat Tatu Maunu ja valmentaja Petteri Maunu. Järvenpään Kehäkarhuista leirille osallistuivat Jaakko Haanpää, Aku-Pekka Saurama, Viljami Peltonen, Omar Warsame sekä valmentaja Juha Saurama. Leiri palveli erityisen hyvin Tatua ja Jaakkoa, jotka osallistuvat kesäkuun lopulla Euroopan kisoihin Puolassa.

Suomen joukkue kokoontui leirillä myös analysoimaan ratkaisukeskeisesti omia ja toistensa vahvuuksia Juha Sauraman fasilitoimana.
– Leirin anti oli erittäin hyvä kaikin puolin, toimimme hyvin tiiminä ja kaikki tukivat toisiaan hienosti. Kansainvälinen verkostoituminen etenkin huippuja tuottavien maiden kanssa on tärkeää. Valmentajat pääsevät vaihtamaan ajatuksia keskenään ja urheilijat saavat hyvää ja monipuolista sparria toisiltaan, Petteri Maunu ynnäsi leirin antia.

Leirille osallistui saksalaisten ja suomalaisten lisäksi myös Liechtensteinin maajoukkue. Kuvassa leirille osallistuneet suomalaisottelijat: Tatu Maunu (vas.), Jaakko Haanpää, Omar Warsame, Viljami Peltonen ja Aku-Pekka Saurama.