You are currently viewing Unkarin World Cup päätti kevätkauden

Espoon Kehähait osallistui kahden kilpailijan voimin potkunyrkkeilyn Unkarin World Cupiin Budapestissa 13. – 16. kesäkuuta. Kyseessä oli potkunyrkkeilijöiden kevätkauden päätöskisat ja kehään nousivat Tatu Maunu Full Contactin 63,5-kiloisissa ja Emmi Saarela K1 60-kiloisten sarjassa.

Tatu selvitti avauskierroksen vapaa-arvalla ja sai puolivälierissä vastaansa Kazakstanin Rafail Ivanovin. Kahden maailmanmestarin kohtaamisesta muodostui tasainen koitos, jossa Ivanov oli puolietäisyydellä aavistuksen terhakampi ja vei ottelun nimiinsä hajaäänin 2-1. Tappion myötä Tatu sijoittui viidenneksi.

Emmi piti avauskierroksella Puolan Natalia Stelmowskan vastahyökkäykset kurissa, hallitsi etäisyyttä ja napsi osumia. Emmi voitti kaikin tuomariäänin ja eteni jatkoon. Puolivälierissä vastaan asettui Ukrainan Alina Martyniuk, joka vei jännitysnäytelmän nimiinsä niukalla pistemarginaalilla 3-0. Emmi sijoittui viidenneksi.

– Tällä kertaa ei ole kotiin tuomisina mitaleita, mutta molemmat kilpailijamme saivat avain huipputason vastustajat ja otteluiden kulku herätti ajatuksia tulevan valmistavan kauden painopistevalintojen osalta, valmentaja Petteri Maunu summasi kisojen annin.