You are currently viewing Remo suvereeni Helsingissä
  • Artikkelin kategoria:Thainyrkkeily

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijät osallistuivat 16. syyskuuta HTBC:n salikisoihin neljän kilpailijan joukkueella. Jimmy Meder, Alvar Nugraha ja Ram Giuseppe Francesco ottelivat C-säännöillä. Eelis Arokoski kilpaili C1-säännöillä, joissa kontaktin voimakkuus on rajoitettua.

-86 kg Eelis Arokoski vs Ville Mikkola, HTBC

Eelis Arokosken ottelu alkoi niin vauhdikkaasti, että tuomari ehti varoittaa molempia liiasta voiman käytöstä. Ensimmäinen erä kirjattiin Eelikselle. Toisessa erässä Arokoski osui yläpotkulla, mutta tuomari katsoi molempien ottelevan liian kovaa ja keskeytti matsin ilman voittajan julistusta.

-71 kg Jimmy Meder vs Niki Nurminen, TKCK

Mederin ja Nurmisen kohtaamisen kaksi ensimmäistä erää mentiin tasatahtia, mutta Jimmy oli lähiottelussa tehokkaampi polvipotkuillaan. Päätöserässä Nurminen onnistui painostuksessaan ja kirjasi selkeimmät osumat nimiinsä vieden voiton nimiinsä hajaäänin 2-1.

-75 kg Alvar Nugraha vs Alagie Jitteh, CPFC

Nugraha ja Jitteh kävivät tapahtumarikkaan ja kovatempoisen taiston, jossa jaettiin vahvoja osumia puolin ja toisin. Kolmannessa erässä Alvarille laskettiin lukua, mutta hän pystyi jatkamaan ja osuvaisempi Alagie Jitteh kirjasi voiton kaikin tuomariäänin 3-0.

-75 kg Ram Giuseppe Francesco vs Ashar Khan, DMTH

“Remo” Francesco otteli aggressiivisesti Ashar Khania vastaan, mutta sai avauserässä pistevähennyksen sääntöjen vastaisesta tekniikasta. Ottelu kulki kuitenkin pääosin espoolaiskomennossa, kun Remo jakoi vahvoja koukkuja ja pyyhkäisi vastustajansa useamman kerran näyttävästi kanveesille. Voitto matkasikin ansaitusti Espooseen kaikin tuomariäänin 3-0.