You are currently viewing Sergei Pavlov iski thainyrkkeilyn SM-mitaleille
  • Artikkelin kategoria:Thainyrkkeily

Espoon Kehähait osallistui yhden miehen voimin thainyrkkeilyn SM-kilpailuihin 13.-15. lokakuuta, kun Sergei Pavlov osallistui yli 91-kiloisten superraskaaseen sarjaan. Thainyrkkeilyn suomenmestaruuksista kamppailtiin Jyväskylässä Vaajakosken liikuntahallissa.

Sergei sai välieräottelussaan vastaansa Jyväskylän Muay Thain Santtu Kauppisen. Pavlov otteli maltilla, vaikka vastustaja saikin ensimmäisessä erässä muutaman tehokkaan osuman alapotkuillaan. Espoolainen lähti toiseen erään itsevarmalla asenteella ja tasoitti ottelua otteluasentoa vaihtamalla sekä aiheutti ongelmia vastustajan jalkaan oikeanaikaisella torjumisella. Hyvän kolmannen erän jälkeen matsi kirjattiin kotikaupungin ottelijan nimiin.

Sergei Pavlov sijoittui välierätappionsa myötä pronssille. Yli 91-kiloisten sarjan vei lopulta nimiinsä Kobra Kai Kemin Jussi Pirttikangas, joka voitti Kauppisen loppuottelussa.

Sergei sai hyvää kokemusta ensimmäisistä Suomenmestaruuskisoistaan sekä ensimmäisestä B-luokan ottelustaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja. Suomenmestaruuskisoissa otellaan B-luokan säännöillä, mikä tarkoittaa 3x3min eriä, 10oz hanskoja ja kaikki thainyrkkeilytekniikat ovat sallittuja.

Sergei Pavlovin kulmamiehenä ahersi ETBC:n valmentaja Kristoffer Björskog. Kisat järjesti Jyväskylän Muay Thai yhteistyössä Suomen Muaythai-liiton kanssa.