You are currently viewing Lasse ja Glen voittoihin Tampereella
  • Artikkelin kategoria:Thainyrkkeily

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijät kilpailivat 29. huhtikuuta Tampereella Chitaladan salikisoissa. Kisakehään astelivat Glenn Ekman, Julia Mäenpää ja Lasse Roslander.

Glenn Ekman sai debyyttiottelussaan vastaansa RNC Sport Clubin Max Lemströmin. Ottelu käytiin 81 kilon painoluokassa C1-säännöin eli tyrmäyshakuiset tekniikat eivät olleet sallittuja. Ottelusta muodostui varsin tasainen jännitysnäytelmä ja voitto matkasi lopulta Espooseen hajaäänituomiolla.

Julia Mäenpää otti kahden debytantin kohtaamisessa mittaa Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Alina Salmelasta C1-säännöin. Espoolainen otti ottelun hallinnan nimiinsä heti ottelun alettua ja oli tilanteissa vahvempi, mutta astui vahingossa tuomarin jalan päälle peruutustilanteessa ja loukkasi nilkkansa. Julia osoitti sitkeyttään ja otti matsin loppuun saakka ontuvalla jalalla. Jalka kuitenkin verotti ottelemista ja tiukka matsi kirjattiin Alina Salmelan nimiin.

Lasse Roslander kohtasi 91-kiloisissa Porin Kamppailu-urheilukeskuksen Alex Kinnusen C-säännöin ja kyseessä oli molempien ensimmäinen thainyrkkeilyottelu. Lasse oli alusta saakka liekeissä ja kirjasi selvästi vastustajaansa enemmän pisteosumia nimiinsä. Lasse vei ottelua suvereenisti ja kehätuomari keskeytti epätasaiseksi käyneen ottelun kolmannessa erässä, joten voitto matkasi Espooseen ennen täyttä aikaa.

Janika Antinmaa uurasti Kehähaiden kulma-avustajana.
– Meillä on thainyrkkeilyssä nyt hyvä noste ja lisää kisaajia on odotettavissa vielä kevään kisoihin, Janika myhäili.