You are currently viewing Menestystä Imatran lukkopainikisoista
  • Artikkelin kategoria:BJJ / Lukkopaini

Espoon Kehähait kilpaili 16. maaliskuuta Imatralla ADCC-lukkopainikilpailuissa kahdeksan kilpailijan voimin. Kisatatamille astelivat Eetu Ekebom, Lauri Ranta, Miko Summanen, Omar Hussein, Karvann Ahmadi, Badou Faal, Ahmad El-Sousi ja Kare Rintala.

Eetu Ekebom kilpaili 70-kiloisten intermediate-sarjassa ja kärsi avausottelussaan tappion kolmiokuristuksella MMA Lappeenrannan Veeti Miikille. Eetu voitti pronssiottelussaan Joel Korhosen pistein 2-0 ja sijoittui kolmanneksi.

Lauri Ranta kamppaili 83-kiloisten intermediate-sarjassa ja voitti ensimmäisellä kierroksella GB Gymin Timi Leskisen polvilukolla. Lauri päihitti finaalissa MMA Imatran Oleg Popovin pistein 2-0 ja voitti kultaa.

Miko Summanen osallistui 76-kiloisten beginner-sarjaan ja kärsi jatkoajalla takakuristuksella tappion Juuso Vuorelalle. Miko sijoittui pronssille.

Omar Hussein kilpaili 54-kiloisten beginner-sarjassa ja voitti loppuottelussa MMA Imatran Aleksandr Mokhanovin takakuristuksella. Omar voitti kultaa.

Karvann Ahmadi kilpaili 70-kiloisten intermediate-sarjassa ja voitti avausottelussaan Kuopion Joel Korhosen pisteillä. Karvann voitti loppuottelussa MMA Lappeenrannan Veeti Miikin giljotiinikuristuksella ja vei sarjavoiton nimiinsä. Ahmadi osallistui myös avoimeen sarjaan, jossa hävisi ensimmäisen matsinsa pistein 3-0 BJJ Kouvolan Jesse Liimataiselle.

Badou Faal kilpaili 91-kiloisten intermediate-sarjassa ja kärsi avausottelussaan tappion pistein 6-0 MMA Lappeenrannan Joona Kotaluodolle. Badou osallistui myös avoimeen sarjaan ja voitti ensimmäisessä ottelussaan Kuopion Joel Korhosen tuomariäänin. Faal voitti Heritieux Kialandan pistein 4-0 ja kärsi finaalissa tappion Joona Kotaluodolle pistein 11-0 sijoittuen hopealle.

Ahmad “D-Jay” El-Sousi kilpaili yli 100-kiloisten beginner-sarjassa ja kärsi käsilukolla tappion MMA Kuopion Ville Huuskoselle sijoittuen kolmanneksi. Ahmad osallistui myös avoimeen sarjaan, jossa hän hävisi käsilukolla Yousef Al-Azzawille.

Kare Rintala kilpaili 76.9-kiloisten pro-sarjassa ja voitti MMA Imatran Veeti Maksimaisen jatkoajalla pistein 2-0. Kare kärsi finaalissa tappion pistein 7-2 Riku Liukkoselle ja sijoittui hopealle.