You are currently viewing Espoon Kehähaille mitaleita ADCC-lukkopainin SM-kilpailuista
  • Artikkelin kategoria:BJJ / Lukkopaini

Espoon Kehähait osallistui 16. joulukuuta ADCC-lukkopainin SM-kilpailuihin Tampereella neljän urheilijan voimin. Kisatatamille astelivat Eetu Kanniainen, Meah Stiller, Amir Muhammed Amin ja Rasmus Rainio. Kulma-avustajina ahersivat Abdullah El-nachar ja Janika Antinmaa.

Eetu Kanniainen kilpaili alle 17-vuotiaiden 65-kiloisissa ja kilpailut päättyivät puolivälierissä tappioon kolmiokuristuksella Hiltin Arttu Häggqvistille. Kanniainen sijoittui sarjassaan viidenneksi ja Häggqvist ylsi hopealle saakka.

Meah Stiller kilpaili 65-kiloisten naisten beginner-sarjassa ja sai välierissä vastaansa MMA Team 300 Iida Selosen. Tamperelainen sai tasaisen pystypainin päätteeksi espoolaisen suljettuun guardin ja haki voiton kolmiokuristuksella. Meah kohtasi pronssiottelussa KBT Kokkolan Anniina Rekilän ja kuittasi voiton nimiinsä takakuristuksella. Meah voitti pronssia ja välierävastustaja Selonen vei lopulta koko sarjan nimiinsä.

Amir Muhammed Amin osallistui 65-kiloisten miesten beginner-sarjaan ja voitti puolivälierissä pistein Kilo Jiujitsun Lauri Leppäsen. Amir kärsi välieräkamppailussaan pistetappion TK Sportsin Mohamad Wannousille ja sai pronssiottelussa vastaansa Sisu Gymin Thiago Nymanin. Espoolainen sijoittui neljänneksi kärsittyään pistetappion pronssiottelussa.

Rasmus Rainio kilpaili miesten 76-kiloisten Beginner-sarjassa. Rasmus voitti neljännesvälierissä BJJ Vaasan Kristoffer Malmin nilkkalukolla. Espoolainen kukisti puolivälierissä Tampereen Ju-jutsukoulun Aaro Kamaraisen pistein 2-0, mutta kärsi välierissä tappion takakuristuksella MMA Team 300 Rasmus Sepille. Rainio voitti pronssiottelussa Järvenpään Sisu Gymin Roni Lappalaisen takakuristuksella ja saalisti huikean turnauksensa päätteeksi kolmostilan.