You are currently viewing Agonille kultaa ADCC North European Openista
  • Artikkelin kategoria:Lukkopaini

Espoon Kehähait osallistui 13. huhtikuuta Turussa lukkopainin ADCC North European Openiin yhdeksän urheilijan voimin. Kisamatolle astelivat Agon Latifi, Iris Nihti, Miko Summanen, Rasmus Rainio, Timo Valpola, Robert Nagy, Meah Stiller, Omar Hussein ja Simo Martiskainen.

Agon Latifi kamppaili 15-17-vuotiaiden yli 75-kiloisissa ja voitti ensimmäisessä ottelussaan Eemeli Mutkan takakuristuksella. Agon voitti toisessa ottelussaan Aleksanteri Rönkön pistein 4-0 ja kukisti sen jälkeen Julius Karppijärven pistein 3-0. Finaalissa espoolainen päihitti Sulo Heikkolan 7-0 ja vei kultamitalin nimiinsä.

Iris Nihti voitti yli 65-kiloisten intermediate-sarjassa Anni-Stiina Räsäsen pisteillä ja kärsi ⁠Elizabeth Bernardille pistetappion jatkoajalla. Iris ylsi kuitenkin mitaleille voittamalla pronssikamppailussa Sophie Rumpfin pisteillä.

Miko Summanen kukisti 76-kiloisten beginner-sarjassa Antti Salmen pistein 2-0 sekä Tatu Kinnusen niin ikään pistein 2-0. Miko kärsi Keneth Parbusia vastaan tappion nilkkalukolla, mutta voitti pronssia päihittämällä Miko Palosaaren takakuristuksella.

Myös Rasmus Rainio kamppaili 76-kiloisten beginner-sarjassa ja voitti avauskierroksella Tomi Palteren takakuristuksella. Rasmuksen kisaurakka päättyi kuitenkin toisella kierroksella, kun Keneth Parbus kirjasi voiton nimiinsä nilkkalukolla.

Timo Valpola paini 83-kiloisten intermediate-sarjassa ja kärsi Henri Nuottoselle tappion pistein 0-5. Robert Nagyn taival 15-17-vuotiaiden alle 75-kiloisissa katkesi tappioon Miska Tiikalle pistein 0-2 . Meah Stiller puolestaan kamppaili 65-kiloisten beginner-sarjassa ja kärsi tappion triangelikuristuksella Kaisa Pulkkiselle. Omar Hussein osallistui alle 60-kiloisten beginner-sarjaan ja sai tunnustaa Abdul Rahman Alin paremmakseen pistein 2-0. Simo Martiskaisen kisaurakka 76-kiloisten beginner-sarjassa katkesi Miko Palosaaren kolmiokuristukseen.