You are currently viewing Kehähaiden pugilisteille täyspotti Hattulasta
  • Artikkelin kategoria:Nyrkkeily

Espoon Kehähait osallistui lauantaina 29. huhtikuuta Hattulan historian ensimmäisiin nyrkkeilykilpailuihin viiden urheilijan voimin. Nuoratussa neliössä kilpailivat Antton Korpas, Daniil Anufriev, Aleksi Hautaniemi ja Aidan Mareta. A-juniori Vilho Rissanen jäi harmittavasti ilman vastustajaa.

Antton Korpas kohtasi 80-kiloisissa Peek-A-Boo Boxingin Pavel Kinovin. Antton liikkui alta pois ja iski näyttäviä osumia pidemmästä vastustajastaan. Kinov yritti kahden hävityn erän jälkeen vielä kääntää ottelun päätöserässä, mutta Korpas piti pintansa ja vei pistevoiton ansaitusti nimiinsä.

Daniil Anufriev sai 80-kiloisten kamppailussa vastaansa Helsingin Työväen Nyrkkeilijöiden Eduard Vierun. Daniil piti ottelun liikkeessä ja löi vastustajansa kahdessa viimeisessä erässä luvulle räväkillä iskusarjoillaan. Voitto matkasikin Espooseen tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Aleksi Hautaniemi otti A-junioreiden 67-kiloisissa mittaa Helsingin Työväen Nyrkkeilijöiden Ilja Kukhtenkosta. Aleksi liikkui alta pois ja rytmitti otteluaan oivallisesti. Hautaniemi käytti vastustajaansa luvulla toisessa erässä ja vei pistevoiton nimiinsä vakuuttavasti kaikin tuomariäänin.

Aidan Maretaa vastaan asettui A-junioreiden keskisarjassa Tampereen Työväen Nyrkkeilijöiden Touko Nyman. Lyhyempi tamperelainen pyrki koukkuetäisyydelle ja pidempi espoolainen haki osumia etenkin suorilla lyönneillään. Suorat voittivat koukut ja voitto kirjattiin Aidanin nimiin kaikin tuomariäänin 3-0.

Hattulan kilpailuissa käytiin kaikkiaan 52 nyrkkeilyottelua, kilpailut käytiin kahdessa kehässä ja kanttiinista löytyi niin makeaa kuin suolastakin kahvin ja limonadin kera. Hattula Boxing ry suoriutui seurahistoriansa ensimmäisten kilpailujen järjestämisestä kaiken kaikkiaan kiitettävästi. Espoon Kehähaiden valmentajana ahersi Petteri Maunu.

Kuvassa vasemmalta Aidan Mareta, Aleksi Hautaniemi, Antton Korpas, Daniil Anufriev, Vilho Rissanen ja Alfred Hoxha. Kuva: Petteri Maunu