You are currently viewing Vapaaottelijat kilpailivat MMA Bashissa
  • Artikkelin kategoria:Vapaaottelu

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat 20. huhtikuuta Helsingissä GB Gymin MMA Bash -kilpailuissa. Kisahäkkiin nousivat Aaron Kuusijärvi, Abdulrahman Tagabi, Damir Alijagic ja Samuel Allred.

Aaron Kuusijärvi kohtasi A-junioreiden 65,8-kiloisissa MMA Utin Jami Lahden. Ottelusta muodostui varsin tasainen ja molemmat esittivät vahvoja otteita niin matossa kuin pystyssäkin. Ottelu kesti täyden ajan ja Lahti kirjasi voiton nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Abdulrahman Tagabi sai vastaansa Finnfighters’ Gymin Noa Putkurin kansainvälisin IMMAF-säännöin 65,8 kilon sarjassa. Tagabi onnistui heti alasviennissään ja turkulainen käänsi ylösnousussaan selän, johon espoolainen kiipesi. Abdulrahman esitti vahvaa mattolyömistä ja kiristi sen päätteeksi takakuristuksensa kohdilleen vieden ottelun nimiinsä 45 sekunnissa.

Damir Alijagic otti mittaa MATC:n Kevin Lamista IMMAF-säännöin 65,8 kilon sarjassa. Ottelu alkoi pystyssä Damirin etäisyydenhallinnalla ja tarkoilla osumilla. Kevin sai kuitenkin kaadettua espoolaisen häkin seinältä. Damir pyrki jaloilleen, mutta nopea ja atleettinen Kevin onnistui lopulta iskemään keskeytysvoiton matossa.

Samuel Allredia vastaan asettui Loop MMA:n Aaro Sinisalo IMMAF-säännöin 93-kiloisissa. Tasainen ottelu käytiin kokonaisuudessaan pystyssä. Samuel onnistui hyvin kierto- ja polvipotkuillaan ja molemmat kirjasivat lyönnein osumia nimiinsä. Ottelu kesti täyden ajan ja Sinisalo kirjasi voiton hajaäänituomiolla.

Espoon Kehähaiden valmentajina MMA Bashissa ahersivat Abdul Hussein ja Janne Elonen-Kulmala.