You are currently viewing Theo Kolehmainen voitti vakuuttavasti
  • Artikkelin kategoria:Vapaaottelu

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat 28. lokakuuta Oulussa Art of Fight 13 -tapahtumassa kolmen kamppailijan voimin. Kisahäkkiin nousivat Theo Kolehmainen, Eetu Ekebom ja Guglielmo Bartolini. Kaikki kolme mittelivät kansainvälisillä IMMAF-säännöillä.

Theo Kolehmainen kohtasi 170-paunaisissa Jyväskylä Fight Clubin Tomi Vainionpään. Theo otti heti komennon itselleen, vaikka vastustaja yrittikin hakea potkuja ylös sekä keskivartaloon. Kolehmaisen suojaus piti ja hän kuittasi potkut vahvoilla hyökkäyksillään. Theo osui toisessa erässä vahvalla vartaloiskulla, jatkoi väkevästi iskuillaan ja kehätuomari keskeytti matsin. Voitto matkasi Espooseen teknisellä tyrmäyksellä.

Eetu Ekebom sai 145-paunaisissa vastaansa isäntäseura Oulun Kamppailuklubin Mohamed Saudin. Eetu osui avauserässä takakäden iskuillaan, mutta Mohamed vei matsin tonttiin ja tiukka erä päättyi vastustajan hallintaan. Eetun hallitsi toista erää, kulutti vastustajaa lyönneillään ja puolusti tämän kaatoyritykset onnistuneesti. Päätöeserä alkoi Ekebomin komennossa, mutta oululainen onnistui kaadossaan, pääsi selkään ja haki kuristusta. Eetu puolusti ja onnistui omassa kaadossaan, mutta vastustaja kirjasi päätöserän nimiinsä hallinnallaan ja voitti ottelun hajaäänin.

Guglielmo Bartolinia vastaan asettui 135-paunaisissa Oulun kamppailuklubin Henri Pyyny. Guglielmo hallitsi avauserässä etäisyyttä ja osui lyönneillään. Pyyny puolestaan haki tarkaisua potkuillaan ja kirjasi alasviennin nimiinsä. Guglielmo pääsi erän päätteksi selkään ja vei avausjakson nimiinsä. Toisessa ja kolmannessa erässä Guglielmo aloitti hyvin, mutta vastustaja vei ottelun tonttiin ja piti espoolaisen allaan. Kotikaupungin ottelija vei ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin.