You are currently viewing Kehähaiden vapaaottelijat kamppailivat nuorten SM-kisoissa
  • Artikkelin kategoria:Vapaaottelu

Espoon Kehähait osallistui 17. kesäkuuta vapaaottelun nuorten SM-kilpailuihin kolmen urheilijan voimin. Kisahäkiin nousivat Meah Stiller, Agon Latifi ja Eetu Kanniainen.

Espoolaisista oli ensimmäisenä vuorossa Meah Stiller, joka kohtasi A-junioreiden 65,8-kiloisissa ensimmäisessä ottelussaan Sisu Gymin MM-pronssimitalisti Silja Piirosen. Meah voitti pystytilanteita ja Silja pääsi puolestaan enemmän niskan päälle mattotilanteissa. Tiukka matsi meni täyteen aikaan ja Sisu Gymin Silja Piironen sai tuomareiden äänet puolelleen.

Toisessa ottelussaan Meah Stiller sai vastaansa edellistäkin ansioituneemman vastustajan, kun vastaan asettui nuorten maailmanmestaruudenkin voittanut Oulun kamppailuklubin Isla Fono. Kummatkin viljelivät teräviä potkuja ja lyöntejä keskikropan tuntumaan avauserässä. Toisessa erässä Meah pääsi kuittaamaan hyvin pystyssä, mutta taitava vastustaja vei ottelun mattoon ja haki lopetuksia. Espoolainen puolusti onnistuneesti, mutta Fono vei ottelun nimiinsä kolmannen erän kolmiokuristuksella. Meah Stiller sijoittui pronssille harvinaisen kovatasoisessa sarjassaan. Tästä on suunta vain ylöspäin!

Agon Latifi otti B-junioreiden yli 72 kilon sarjassa mittaa todella taitavasta jujutsukasta, kun vastaan asettui Sisu Gymin German Gildemann. Matsi alkoi muutamalla iskun vaihdolla ja Agon lähti hakemaan judoheittoa, mutta päätyi kasan alimmaiseksi. Agon pyrki heti kääntämään itsensä päälle, mutta Gildemann haki taitavasti kolmiokuristuksensa kiinni ja espoolainen taisteli sisukkaasti, mutta joutui lopulta taputtamaan ja tyytymään SM-pronssiin.

Eetu Kanniainen kohtasi A-junioreiden 61,2-kiloisten loppuottelussa GB Gymin Rasmus Jalosen. Ottelu meni pitkälti samaa kaavaa kaikki kolme erää Rasmuksen viedessä ottelun mattoon ja Eetun pyrkiessä työstämään ottelua alta. Helsinkiläinen vei ottelun nimiinsä täyden ajan päätteeksi kaikin tuomariäänin ja Eetu Kanniainen sai kaullalleen SM-hopeaa.

Valmennushommissa toimivat Janika Antinmaa ja Abdul Hussein. Nuorten SM-kilpailut käytiin Keravalla Ahjo Training Centerillä.