You are currently viewing Tatu Maunu iski kultaa Serbia Open Eurooppa Cupissa

Espoon Kehähaiden Tatu Maunu kilpaili 18.-20. maaliskuuta potkunyrkkeilyn Serbia Open Eurooppa Cupissa. Turnaus iskettiin Serbian Kraljevossa ja Tatu kilpaili Full Contactin miesten 63,5-kiloisten sarjassa.

Tatu sai sarjansa loppuottelussa vastaansa Slovakian Richard Dobrotkan, joka tunnetaan enemmänkin K1-ottelijana. Dobrotka edusti maataan viime vuoden MM-kilpailuissa ja voitti loppuvuodesta WAKO K1 World Grand Prix -rahaturnauksen. Alkuviikosta sairastellut espoolainen aloitti ottelun rauhallisesti vastustajansa tyyliä lukien. Slovakialainen ehti avauserässä jo pienoiseen johtoon, jonka Maunu tasoitti erän loppuun mennessä. Toiseen erään lähdettiinkin tasatilanteesta 1-1.

Tatu nosti tempoa ottelun edetessä ja napsi pisteitä etenkin lyönneillä ja kiertopotkuillaan. Espoolainen johtikin ottelua toisen erän päätteeksi 2-1. Tatu Maunu otteli päätöserän tarkasti ja nosti tilanteeksi 3-0. Voitto matkasikin Espooseen varsin ansaitusti.

Valmentajana Serbian-matkalla toimi tuttuun tapaan Petteri Maunu ja kulma-avustajana jeesasi jälleen kerran Sandra Roos. Suomi saalisti kisoista myös kaksi muuta mitalia, kun Niko Korventaus voitti K1 75-kiloiset ja Noora Al-Saffu ylsi hopealle naisten K1 52-kiloisissa.