You are currently viewing Sami Klemola iski kultaa Espoo Openissa

Espoon Kehähait järjesti lauantaina 10. helmikuuta järjestyksessään neljännet Espoo Open -potkunyrkkeilykilpailut. Kehähaiden omista kilpailijoista lauteille astelivat Sami Klemola ja Mikke Rautiainen. Kilpailujärjestelyt sujuivat mainiosti ja isäntäseura osallistui aktiivisesti myös tuomarointeihin, kun Patrik Sundgren, Markku Nykänen, Alexandra Grönlund, Sofie Lehto ja Mirella Peltonen pääsivät tositoimiin.

Sami Klemola otteli Low-kick 75-kiloisissa noviisisäännöin Spartacore Fightersin Harri Lehtilää vastaan. Kaksikko kohtasi lokakuussa ja silloin Lehtilä vei koitoksen nimiinsä. Tällä kertaa oli kuitenkin espoolaisen vuoro ja Klemola vei voiton nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0. Samin voiton avaimina toimivat etenkin suorat lyönnit ja alapotkut.

Mikke Rautiainen kohtasi tatamilla Kick Lightin 57-kiloisten junioriottelussaan Combat Center Hyvinkään Nuutti Muurin. Kamppailu oli tasainen, mutta hieman kokeneempi hyvinkääläinen oli aavistuksen osuvaisempi ja kirjasi ottelun nimiinsä 3-0. Molemmat saivat hyvää kokemusta tiukan matsin myötä, tästä on hyvä jatkaa.

Espoon Kehähaiden koutseina ahersivat Sara Nurmi ja Petteri Maunu. Espoo Open 4 kehälajien ottelut ovat katsottavissa Espoon Kehähaiden YouTube-kanavalla.

Tulokset Suomen Potkunyrkkeilyliiton nettisivuilla > > >