You are currently viewing Kehähait hyvin edustettuna Malmimoriksessa
  • Artikkelin kategoria:BJJ / Lukkopaini

Espoon Kehähaiden lukkopainijat kilpailivat lukkopainin Malmimoris-kilpailuissa 26. toukokuuta Helsingissä. Kehähait marssitti Malmin palloiluhallin tatamille peräti 12 kilpailijaa.

Valkovöisten 94,3-kiloisten neljästä osallistujasta peräti kolme oli Espoon Kehähaiden riveistä, kun Espoon Tomas Rainio, Romek Trommel ja Leonard Vikström saivat seurakseen Jyväskylän Fight Clubin Xiangyu Rongin. Tomas vei sarjan nimiinsä voittamalla takakuristuksella sekä Romekin että Xiangyun. Romek voitti Leonardin pisteillä pronssiottelussa.

Valkovöisten avoimessa luokassa Tomas Rainio voitti ensin pisteillä Heraclesin Niilo Tiukan ja eteni toiselta kierrokselta walk over -voitolla Buli Jiu-Jitsun ⁠Sergio Navadijosta. Tomaksen tie katkesi kuitenkin puolivälierissä nilkkalukolla Crest Professional Fighting Centerin ⁠Jakob Bouhlalille.

Jaakko Koskela ja Aaron Kuusijärvi kilpailivat valkovöisten 70-kiloisissa. Jaakko voitti ensin pisteillä Turun ju-jutsuseuran Patrick Graden ja kukisti välierässä Heraclesin Nuutti Lankisen sivukuristuksella. Aaron puolestaan voitti avausottelussaan diskauksella Dojon Luka Raittisen ja saalisti välierässä pistevoiton Takadon Jesse Parisaaresta. Seurakaverit kohtasivat finaalissa, jonka Jaakko vei nimiinsä pistein 7-2.

Guglielmo Bartolini, Eetu Kanniainen ja Omar Hussein osallistuivat valkovöisten 64-kiloisiin ja voitti avauskierroksella TK Sportsin Wael Almashashin Walk Overilla. Guglielmo kärsi välierissä ⁠tappion nilkkalukolla Sports Club Achillesin Artur Puskinille, joka oli aiemmin voittanut Eetun kolmiokuristuksella. Omar Husseinille kirjattiin ensimmäiseltä kierrokselta voitto Walk Overilla Sisu Gymin Berkant Turkilerista ja välieristä kirjattiin tappio Walk Overilla Sambo Espoon Ilya Garille. Guglielmolle kirjattiin pronssiottelusta voitto Walk Overilla Omarista. Eetu Kanniainen kilpaili myös avoimessa luokassa ja kärsi Dojon Luka Raittiselle tappion sivukuristuksella.

Rasmus Rainio kilpaili hopealle valkovöisten 82,3 kilon sarjassa. Rasmus voitti ensin Buli Jiu-jitsun Antti Pousin Walk Overilla ja kukisti välierässä Turun Ju-jutsuseuran ⁠Rasmus Rahtun loukkaantumisella. Loppuottelun vei nimiinsä pisteillä Sisu Gymin ⁠Roni Lappalainen.

Rasmus voitti avoimessa sarjassa kolmiokuristuksella MMA Team 300 edustavan Hans Ravna-Pieskin. Espoolaisen ottelut päättyivät giljotiinitappioon GB Gymin ⁠Markus Forsmanille.

Robert Nagyn taival valkovöiden 76-kiloisissa päättyi kolmiokuristukseen Barreto Helsingin Aapo Haikoselle, joka sijoittui lopulta hopealle. Robert sai avoimessa luokassa GB Gymin Markus Forsmanin paremmakseen sivukuristuksella.

Ahmad El-Sousi voitti valkovöisten yli 100,5 kilon sarjan kirjaamalla Walk Over -voiton sarjan toisesta osallistujasta Helsingin Jujutsuklubin Ville Valastista. Ahmadin taival avoimessa luokassa päättyi tappioon nilkkalukolla GB Gymin Salama Lamrabetille.

Espoon Kehähaiden valmentajana Malmimorikssessa ahersi Abdullah “Abu” el-Nachar.