You are currently viewing Theo Kolehmainen voittoon Keravalla
  • Artikkelin kategoria:Vapaaottelu

Espoon Kehähait osallistui 16. joulukuuta Keravalla Ice Cage Fighting -tapahtumaan kahden kilpailijan voimin. Kisahäkkiin kapusivat Theo Kolehmainen ja Badou Faal. Kulmamiehinä ahersivat Abdul Hussein ja Janne Elonen-Kulmala.

Theo Kolehmainen kohtasi erikoissäännöin reilusti itseään isomman thainyrkkeilijän Magamed Gadievin. Theo ottelee yleensä 77-kiloisissa ja nyt ottelun painoraja oli sovittu peräti 10 kiloa ylemmäksi. Erikoissäännöissä oli sovittu, että kaksi ensimmäistä erää saa otella vain pystyssä ja sen jälkeen vapaaottelusäännöin. Kaksi erää nähtiinkin tarkkaa pystyottelua ja kolmannessa erässä kesti vain 20 sekuntia, kun Kolehmainen oli kaatanut vastustajansa ja voittanut takakuristuksella.

Badou Faal otti 83,9-kiloisissa kansainvälisin IMMAF-vapaaottelusäännöin mittaa Loop MMA:n Elmeri Suomisesta. Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista pystyottelua, jossa Badou paineisti ja pelasi etenkin etukädellään. Kolmannessa erässä Elmeri osui takakädellään, kirjasi kaadon nimiinsä ja hallitsi loppuerän matossa. Voitto matkasi Helsinkiin kaikin tuomariäänin.