You are currently viewing Kehähaille täyspotti Ruskiksen Skaboista
  • Artikkelin kategoria:Nyrkkeily

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät osallistuivat sunnuntaina Ruskiksen Skaboihin neljän pugilistin voimin. Nuorattuun neliöön astelivat Tatu Maunu, Roni Patronen, Pasi Räsänen ja Tiia-Mari Rantakylä.

Espoolaisista oli ensimmäisenä estradilla Tatu Maunu, joka kohtasi 63.5-kiloisissa Ylä-Tikkurilan Kipinän Henri Ikäheimosen. Vantaalainen lähti otteluun rytinällä ja kirjasikin ensimmäisen erän nimiinsä. Tatu kiristi ruuvia ottelun edetessä ja vei puolestaan kaksi jälkimmäistä erää nimiinsä. Ikäheimonen sai päätöserässä varoituksen puskemisesta ja Maunu kirjasi voiton nimiinsä kaikin tuomariäänin. Tappio oli Ikäheimosen yli kahdenkymmenen ottelun nyrkkeilyuralle vasta ensimmäinen.

Toisena oli tulessa debytantti Roni Patronen, joka kilpaili 75-kiloisissa Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon Timo Annanollia vastaan. Ottelu ehti vanheta alle kahteen minuuttiin, kun Patrosen räväkkä sarja yllätti vastustajan. Kirkkonummelainen haki vauhtia kanveesilta ja kehätuomari laski kymmeneen, kun Annanolli ei ottanut otteluasentoa noustuaan lattialta. Voitto matkasi Espooseen ensimmäisen erän tyrmäyksellä.

Pasi Räsänen sai superraskaassa vastaansa Helsingin Urheiluseuran Jesse Järveksen. Vastustajaansa ulottuvampi Räsänen määräsi komennon alusta alkaen ja vei avauserän nimiinsä isolla marginaalilla. Espoolainen piti valtikan itsellään myös toisessa erässä ja löi vastustajansa luvullekin. Kehätuomari keskeytti epätasaisen ottelun toisessa erässä ja niinpä Pasi sai kirjattua keskeytysvoiton kilpailukirjaansa.

Viimeisimpänä espoolaisista kapusi kehään Tiia-Mari Rantakylä, jota vastaan asettui 57-kiloisten ottelussa Savate Clubin Rosa Piirinen. Rantakylä hallitsi keskikehää ja rytmitti ottelua etukädellään. Piirinen keskittyi vastaiskuihin, mutta Tiia-Mari vei joka erän nimiinsä pelisilmällään ja kirjasi ansaitun pistevoiton nimiinsä.

Kehähaiden kulmamiehinä ahersivat Petteri Maunu, Timo Ryökäs ja Mikko Rupponen.