You are currently viewing Antton Korpas iski SM-kilpailujen otteluvoiton
  • Artikkelin kategoria:Nyrkkeily

Espoon Kehähait osallistui 21. – 22. lokakuuta Kajaanissa kahden kilpailijan voimin nyrkkeilyn SM-alkuturnaukseen ja samassa yhteydessä pidettyyn Kajaaniturnaukseen. SM-alkuturnaus järjestettiin sarjoissa, joissa oli ilmoittautunut SM-kisoihin yli neljä osanottajaa ja Antton Korpas osallistui 75-kiloisten sarjaan. Alfred Hoxha puolestaan kilpaili Kajaaniturnauksessa A-junioreiden 60-kiloisten sarjassa.

Antton Korpas sai neljännesvälierissä vastaansa Lahden Kalevan Kaapo Koivusen. Antton hallitsi ottelua taidollaan ja kirjasi erävoitot nimiinsä. Koivunen yritti päätöserän loppukirillä kääntää ottelua, mutta espoolainen piti pintansa ja kirjasi voiton kaikin tuomariäänin 3-0.

Korpas kohtasi puolivälierissä Helsingin Urheiluseuran kokeneen Liban Husseinin. Antton kirjasi tasaisen ottelun avauserästä voiton tuomariäänin 3-2 ja Liban puolestaan iski toisessa erässä tuomarit puolelleen vastaavasti 3-2. Päätöserään lähdettiin tasatilanteessa, mutta Hussein vei erän nimiinsä terävillä iskuillaan ja kirjasi voiton hajaäänin 3-2. Tappion myötä katkesi Anttonin kahdeksan ottelun voittoputki ja hän karsiutui joulukuussa iskettävästä SM-lopputurnauksesta sijoittuen sarjassaan viidenneksi.

Alfred Hoxha otti mittaa kotikaupungin Konsta Junttilasta. Kaksikko iski kaksi erää tasatahtiin, mutta päätöserässä Junttila onnistui sekoittamaan espoolaisen ottelurytmiä ja sai tuomarit puolelleen vieden pistevoiton nimiinsä yksimielisellä päätöksellä.

Espoon Kehähaiden valmentajana Kajaanin-turneella uurasti Petteri Maunu. Nyrkkeilyn SM-lopputurnaus isketään Vantaalla 8. – 9. joulukuuta.